Företagsideer

Tandblekningskit – Perfekt för noviser!

För noviser som aldrig har blekt sina tänder tidigare är ett tandblekningskit ett perfekt sätt att testa. I ett kit ingår allt som du behöver för att bleka dina tänder på ett smidigt och enkelt sätt, samtidigt som resultatet blir effektivt. Behandlingen som du får går att likställas med de tandblekningsbehandlingar du får hos tandläkarna.

Vad innehåller ett startkit för tandblekning?

Ett startkit innehåller allt som du behöver för att kunna bleka dina tänder på egen hand där hemma. I paketet ingår det:

  • Tandskenor – Två tandskenor medföljer, en för varje tandrad. Skenorna formar du på egen hand så att de passar dina tänder. Det räcker med att lägga tandskenorna i varmt vatten innan så att de blir formbara. Skenorna sätts sedan in i munnen och du låter dem sedan hårdna i munnen.
  • Blekningsgel – Du får med blekningsgel som effektivt bleker tänder och gelen är vanligtvis smaksatt. Blekningsgelen appliceras i tandskenorna och därefter sätts skenorna in i munnen. Gelen räcker till ett flertal behandlingar.
  • LED-lampa – I vissa tandblekningspaket ingår det en LED-lampa som triggar igång blekningen. Lampan ser till att verkningstiden förkortas. Tandblekningskit utan LED-lampa är lika effektiva, men behandlingstiden är med andra ord längre.

Oavsett vilket tandblekningspaket du väljer medföljer steg-för-steg-instruktioner, vilket innebär att nybörjare inte har några problem att genomföra en blekning av sina egna tänder.

Fördelar med tandblekningskit

Främsta fördelen med att investera i ett tandblekningskit är att du med all säkerhet får alla de produkter från https://tandblekningbutiken.se/ som krävs för att lyckas med en blekning av dina tänder. I och med att du har börjat med ett kit räcker det att endast köpa tandblekningsgel och tandskenor i framtiden.

Tillika är blekningspaket betydligt billigare än om du skulle gå till en tandklinik för att få behandling för tandblekning. Ett kit är likaså billigare jämfört med att köpa varje produkt var för sig.

Att tänka på…

Du behöver tänka på några saker innan det är dags för dig att beställa ett tandblekningskit. Ställ dig dessa frågor och därefter väljer du det paket som passar dig allra bäst.

Är det viktigt för dig att blekningen sker snabbt?

Beroende på vilket varumärke du väljer, så kan det skilja sig mellan verkningstiden på dessa. Ska det vara med eller utan LED-lampa som ett exempel.

Vad vill du att tandblekningskitet får kosta?

Vissa tandblekningskit kostar bara ett par hundra kronor, medan andra lyxigare startkit kan kosta flera tusen kronor. De dyrare paketen innehåller extra produkter för att underlätta din tandblekning. Sedan är det bara upp till dig vilket blekningspaket som du tycker är prisvärt!